مدیریت قالب وردپرس و معرفی روش هایی برای ویرایش آن

مدیریت قالب وردپرس

مدیریت قالب وردپرس کار بسیار آسانی است، اگر با آموزش های پارس تمز همراه باشید! هنگامی که شما یک قالب وردپرس پیدا می کنید که برای وب سایت تان مناسب است، این بهترین زمانی است که می توانید مدیریت امور را به دست خود بگیرید، اما اگر به اندازه کافی اعتماد به نفس برای تغییر طراحی قالب وردپرس خودتان ندارید، مطمئن باشید به جای مناسبی آمده اید. در این پست ما شما را با دو روش این کار آشنا خواهیم کرد.

تغییرات کوچک طراحی برای مدیریت قالب وردپرس – WordPress customizer

زمانی که می خواهید طراحی قالب خود را تغییر دهید، اولین چیزی که باید به آن توجه کنید WP customizer است.
بسته به موضوع، ممکن است شما قادر به تغییر رنگ، تغییر فونت از قطعات مختلف از متن در قالب، اضافه و یا حذف تصاویر هدر، تعیین لوگو سایت، و یا حتی ایجاد بخش های سفارشی محتوا برای صفحات استاتیک باشید، همه این تغییرات به سرعت و بدون دردسر از طریق WP customizer انجام می گیرد.

بخش های استاندارد در WordPress customizer

  • هویت سایت: در این بخش شما عنوان سایت و شعار آن را تغییرمی دهید، و یا اینکه اغلب یک لوگو اضافه می کنید.
  •  رنگ: در این بخش شما قادر به تغییر رنگ بخش های مختلف یک تم خواهید بود.
  • تصویر سربرگ: که در آن شما می توانید تصویر هدر، و گاهی اوقات کنترلی که در آن قرار داده شده است و یا اندازه اش را تغییر دهید.
  • صفحه اول استاتیک: در این بخش شما انتخاب می کنید در صفحه اصلی وب سایت خود چه چیزی را به نمایش بگذارید، آیا شما می خواهید آخرین پست ها، مقالات، و یا یکی از صفحات را نمایش دهید؟
    Customizer برای ایجاد تغییرات سریع در طراحی یک قالب وردپرس مناسب است، اما در کل هیچ گزینه ای را نمیتوان پیدا کرد که دارای همه قابلیت های سفارشی سازی باشد.

تغییرات کوچک طراحی برای مدیریت قالب وردپرس –  Quick-fix Plugins

فقط یک یا چند جنبه خاص از طراحی وجود دارد که شما را اذیت می کند، اما آیا هیچ گزینه ای برای Customizer چیزهای خاص در WP Customizer وجود ندارد؟ ممکن است یک افزونه فقط برای تعمیر مشکلاتی که وجود دارد طراحی شده باشد.
برای مثال، اگر چند رنگ وجود دارد که شما در قالب خود دوست ندارید ،می توانید از یک افزونه وردپرس مانند theme tweaker برای تغییر رنگ قالب خود استفاده کنید.
اگر همراه با یک تصویر هدر استانداردی وجود دارد که شما نمی توانید تغییرش دهید، و یا می خواهید هدر مختلف در صفحات مختلف قرار بگیرند، یک افزونه برای این کار وجود دارد که نامش uniqe headers است، شما می توانید از این افزونه وردپرس برای ایجاد هدر منحصر به فرد برای صفحات، دسته ها و برچسب و … استفاده کنید.
یکی از مشکلات استفاده از Quick-fix Plugins این است که می تواند اثر منفی بر عملکرد بگذارد، به خصوص اگر شما از چند قالب برای تعداد انگشت شماری از چیزها استفاده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن