7 خطای رایج در وردپرس و رفع آن ها

هنگامی که شما برای اولین بار یک قالب وردپرس را نصب می کنید، گاهی نتیجه ای که دریافت می کنید در واقع چیزی نیس که شما انتظار داشتید – مخصوصا اگر شما یکی از قالب های پیشرفته ” چند منظوره – Multi Purpose “ که امروزه محبوب هستند استفاده کنید. از آنجاییکه این قالب ها قابلیت های زیادی را در اختیار شما می گذارند و گزینه های یک ظاهر طراحی متفاوت، سفارشی سازی و غیره دارند، اغلب نیاز به زمان کمی برای تنظیم آنها و تشخیص هر گونه مشکل با آنها وجود دارد.

مگر اینکه شما یک توسعه دهنده باشید، رفع این مشکلات گاهی اوقات می تواند بدون هیچ زحمتی باشد، به خصوص اگر مستنداتی وجود نداشته باشد شما انجام دهید. ما، توسعه دهندگان قالب وردپرس را مورد تست قرار داده ایم، حتی تست نحوه تنظیم برخی از قالب های وردپرس که گاهی اوقات یک تازه کار وردپرس را می تواند واقعا گیج کنند. اگر یک قالب وردپرس فوق العاده را خریداری کرده اید، همیشه می توانید از توسعه دهنده بخواهید که به شما کمک کند. اما گاهی بهتر است خودتان دست به کار شوید.

بعضی از مشکلات که ممکن است رخ دهند، رفع کردن آن ها بسیار ساده ست و نیازی به توسعه دهنده ندارید. در این مقاله به تعدادی از آنها و رفع آنها می پردازیم.

شیوه نامه کار نمی کند

شما وب سایت خود را بارگذاری میکنید و به نظر میرسد خراب شده است – ممکن است یک صفحه سفید با متن را ببینید، بدون رنگ یا تصویر و غیره. این می تواند نشان دهد که شیوه نامه در حال بارگذاری نیست. هر چند دلایل زیادی می تواند وجود داشته باشد که شیوه نامه نمیتواند کار کند، یکی از رایج ترین آنها این است که فایل شیوه نامه قالب وردپرس شما ممکن است از دست رفته باشد.

برای بررسی اینکه بدانید  شیوه نامه کوجود است یا خیر، وارد مدیریت فایل هاست خود شوید یا از FTP استفاده کنید. حالا وارد مسیر /wp-content/themes/  شوید. سپس پوشه قالب وردپرس خود را باز کنید. حالا دنبال فایل style.css  بگردید. اگر داخل پوشه پیدا نکردید، مجبورید دوباره آپلود نمایید.

کافیست فایل zip مربوط به قالب وردپرس خود را از حالت فشرده خارج کنید و فایل style.css را در همان مسیر آپلود نمایید. در بسیاری از موارد ممکن است شما متوجه شوید که شیوه نامه در پوشه تم شما به نام style.css نیست. اگر شما یک شیوه نامه را به نام Stylesheet.css یا چیزی شبیه به آن مشاهده کردید ممکن است شیوه نامه اصلی باشد، سعی کنید نام فایل را به style.css تغییر دهید و وب سایت خود را چک کنید تا ببینید آیا کار انجام می شود یا خیر.

وب سایت شبیه دمو نیست

معمولا هر قالب وردپرس حرفه ای یک دموی آماده دارد تا شما آن را ببینید و در صورت رضایت از ظاهر و امکانات آن را بخرید. در اکثر موارد بعد از فعال سازی قالب وردپرس خریداری شده، سایت شما شبیه دمو نمی شود. دلایل زیادی می تواند باشد. شاید شما از سبک طرح مختلف استفاده می کنید و با چیزی که در نسخه ی نمایشی استفاده شد متفاوت است. یا شاید شما به درستی تنظیم نکردید.

بیشتر اوقات ممکن است شما فایل درون ریز XML را درون ریزی نکرده باشید. این فایل حاوی مطالب، تصاویر و… می باشد. برای درون ریزی، ابتدا دنبال این فایل در پوشه قالب وردپرس بگردید، حالا از طریق پیشخوان، ابزارها » درون ریزی  فایل xml خود را بارگذاری نمایید تا اطلاعات به سایت شما منتقل شوند. سپس اگر نیازی به فعال سازی افزونه های خاصی بود، آنها را نصب و فعال نمایید.

 صفحه اصلی شبیه دمو نیست

در اینجا می تواند دلایل زیادی باشد برای اینکه صفحه اصلی شما مانند نسخه ی نمایشی قالب وردپرس به نظر نرسد . اغلب اوقات این موضوع به این دلیل است که نسخه ی نمایشی قالب وردپرس از صفحه اصلی استاتیک استفاده می کند و سایت این صفحه را ندارد. هنگامی که این مورد پیش آمد، می توانید با دنبال کردن این مراحل، با استفاده از یک صفحه اصلی استاتیک شروع کنید:

یک برگه با نام دلخواه مانند صفحه اصلی ایجاد نمایید.

حال به بخش تنظیمات » خواندن بروید و برگه مورد نظر را به عنوان برگه نخست انتخاب نمایید.

خطای رایج در وردپرس

اگر مشکل پا برجا بود، به ویرایش برگه صفحه اصلی رجوع کنید و از بخش قالب، طبق مستندات قالب وردپرس، قالب برگه خانه را انتخاب نمایید.

 

آدرس URL طولانی می باشد

برای این کار کافیست وارد تنظیمات » پیوندهای یکتا شوید و نسبت به تغییر ساختار پیوندهای یکتا اقدام نمایید. این کار برای نمایش زیباتر لینک ها می باشد و همچنین به موتورهای جستجو کمک می کند تا بهتر محتوای موضوعات را بفهمند. ساختار پیشنهادی ما، اسم نوشته می باشد.

تمام برگه ها و نوشته ها اخطار 404 را نمایش می دهند

این اتفاق می افتد برای هر کاربر وردپرس حداقل یک بار اتفاق می افتد. به اسن صورت که وردپرس را در وب سایت خود نصب می کنیم، از صفحه اصلی بازدید و یک لینک را کلیک می کنیم. اما کار نمی کند و صفحه خطای 404 نمایش داده می شوند. این مشکل فقط به این دلیل است که یا فایل htaccess را ایجاد نشده است و یا پیکربندی در فایل htaccess وب سایت شما اشتباه است.

در ابندا وارد  تنظیمات » پیوندهای یکتا  شوید و یکبار پیوندهای خود را تغییر دهید. اگر مشکل رفع شد که عالی ، وگرنه وارد هاست خود شوید و در جایی که وردپرس را نصب کرده اید، فایل htaccess را ویرایش نمایید و کد زیر را در آن کپی کنید.

 

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index.php$ – [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]

# END WordPress

فهرستی نمایش داده نمی شود

گاهی وردپرس به صورت اتوماتیک فهرست جدید را نمی سازد. برای این کار کافیست وارد نمایش » فهرست ها  شوید و فهرستی تازه ایجاد نمایید. بعد از ایجاد فهرست، گزینه هایی که می خواهید به فهرست مورد نظر افزوده شود را انتخاب کنید و مکان فهرست را بر روی فهرست مورد نظر تیک بزنید.

در بسیاری از موارد، مشکل حل می شود، اما اگر باز هم فهرستی نمایش داده نشد، مشکل بعدی را بخوانید.

اسلایدرها، ابزارک ها و سایر امکانات کار نمی کنند

اگر عناصر سایت شما کار نکردند ابتدا، قالب وردپرس را دوباره بارگذاری نمایید.اگر مشکل حل نشد، ممکن است از بارگیری نشدن فایل های جاوا و… باشد. به همین دلیل ابتدا به صورت تکی افزونه های نصب شده خود را غیر فعال نمایید و هر دفعه سایت را مشاهده نمایید. اگر مشکل پابرجا بود، افزونه وردپرس را فعال کنید.

اگر از افزونه وردپرس کش استفاده می کنید، کش را خالی کنید. در نهایت اگر سازگار نبود، با توسعه دهنده قالب وردپرس صحبت کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن